Oxfam Shop

Oxfam approached Basil Wyatt & Sons Ltd to carry out a major refurbishment of the Oxfam shop in Oxford and convert the offices above the shop into two one-bedroom flats.

The Victorian mid-terrace building was in a poor state of repair and was well overdue for refurbishment. Access was also a major challenge as the shop is located on a busy high street with front door access only.

With a lot of careful logistical planning, Basil Wyatt & Sons were able to transform the ground and first floor of the building. There is now a new extended ground floor with a large storeroom, new office area and a re-designed shop front with two new flats on the first floor.

The building has been given a new lease of life and is now able to function as a modern charity shop.

Client:      Oxfam

Location: Oxford

Oxfam Shop, Oxford

ConstructionLineNHBC ConstructionLine SM&MS Contractor PlusLinkedInTwitter
Site Map | Privacy Policy | Terms & Conditions

Accessibility A A A
Main Menu